Humor for alle

Det er utrolig morsomt å følge både unge og etablerte talent i revyer over hele Norge. Dette er noe av det mest morsomste jeg gjør, å dra på revy. For meg er Fagerborgrevyen Norges morsomste side. Ikke sett i forhold til grafikk eller design som sådan, men i forhold til hva de legger i dette. Dette er en skolerevy som faktisk gjør det veldig bra. De leverer humor år etter år, noe som gjør deres nettside så bra.

 

Det er selvsagt mange andre som nettsider som er morsomme og spennende. I mange tilfeller har de som står bak brukt mange tusen kroner, eller mer, på nettsiden. Det er absolutt ingenting i veien med disse nettsidene, de er god og humoristiske. Det er også god bruk av ressurser. Mange av nettsidene skal selge et produkt, enten det er en forestilling eller det er brus eller en opplevelse. Så produktet som nettsiden skal selge, skal betale for seg. Derfor har man råd til å bruke ressursene. Det som går Fagerborrevyen så bra er nettopp at dets produkt ikke er direkte salgbar på den måten som andre produkter. Forventede inntekter er lav og nettopp derfor blir denne nettsiden så imponerende og ikke minst morsom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>