Fast plass på tribunen!

 

Jeg elsker ishockey! Spillet kombinerer taktisk kunnskap, koordinasjon og ren råskap på en helt unik måte. Dette er selvsagt også reflektert i navnene på lagene. Lagene er ikke oppkalt etter nærmiljøet, her er det snakk om krigernavn.
Se bare på mitt favoritt lag: http://www.spartafans.no/. Soldatene fra Sparta var kjent som store taktikere og ikke minst, krigere med topp fysikk. Nå var treningsopplegget i oldtidens Sparta definitivt ikke noe å trakte etter. Gutter ble både slått og tvunget til å trene til de stupte. Dette er ikke noe man ønsker i dag. Men motet, pågangsviljen og de andre positive trekkene er definitivt noe man kan ha fokus på.

 

Ishockeyspillere må kunne gjøre flere ting samtidig. De må både kunne holde balansen og ikke minst bevege seg fort på skøyter. Dette samtidig som de holder øye med denne lille svarte pucken og tenke taktikk. Det er også viktig at man tåler en trøkk. Dette er nemlig en kontaktsport, en av de mest ekstreme kontaktsportene man finner innen lagsport.

 

De som ikke har fulgt med på ishockey, vil nok slite litt de første omgangene fordi det kan være vanskelig å få med seg reglene. Heldigvis er dette sjelden et problem etter et par omganger og etter å ha opplevd stemningen på tribunen er det få som vil gå glipp av neste kamp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>