Enkelt å komme i kontakt med Sparta Fans

Jeg elsker ishockey og selvsagt Sparta! Uheldigvis har jeg ikke like god tid som jeg skulle ønske for å holde meg oppdatert på det som skjer. Så jeg er glad for at Sparta sin nettside har et enkelt ” kontakt oss ” skjema og hvor man faktisk får svar relativt kjapt.
For jeg har dårlig erfaring med slike kontaktskjema. Man fyller det ut, så må man vente i dagevis før man får et svar, hvis man får det. Jeg tror personlig at mange av disse kontaktskjemaene går rett til en lite brukt epost adresse.

 

Jeg må sjelden vente mer enn et par timer før jeg får svar fra Sparta. Dette på tross av at dette er delvis idealistisk drevet. Enda mer imponerende. Så da blir det naturlig at jeg bruker nettsiden mer, selvsagt også fordi de er flinke til å publisere info om hva som skjer i klubben fremover. Så jeg besøker denne nettsiden ofte, den ligger som en favoritt. Det er imponerende når man tenker over hvor mange nettsider, drevet av selskaper som selger varer, ikke er oppdatert og ikke fungerer optimalt.
Relevant og oppdatert informasjon er tingen og Sparta nettsiden leverer jevnt og trutt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>