Bli overrasket i en skolerevy

Det er fra barn man skal høre sannheter sies det. Nå er ikke de som er involvert i en skolerevy teknisk sett barn lenger, men de har likefullt en spennende måte å se på ting på. For i mange tilfeller så tørr de å se på ting på nytt. De tørr å gjøre ting på en annen måte, og resultatet blir fort helt fantastisk.

En av de som gjør dette best er Fagerborgrevyen i Oslo, les mer om den her: fagerborgrevyen.com/. De lar elevene stå for det meste, på alle plan. De er skuespillere og teknikere, med litt kyndig veiledning fra noen få innleide ekspertene. Ekspertene er dog alltid nøye utvalgt så de alltid har fokus på å la elevenes stemme skinne igjennom, på godt og vondt.

Skolerevyer, som Fagerborgrevyen, er normalt sett ikke åpne for vanlig publikum. De har fokus på å kunne slippe inn elevens familie. Så kombinasjonen med få billetter tilgjengelig og få forestillinger gjør at man skal være heldig om man får plass. Når det er sagt, noen ekstra plasser vil det alltid være. Så har man lyst på en uvanlig opplevelse så kan det lønne seg å sjekke skolerevyer i nærområdet! Forbered deg på noe flott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>